Cistella de la compra

La teva cistella està buida

Continua comprant

Begudes orgàniques, begudes amb compromís.

Destil·lats, refrescos o soft drinks i els més que establerts vins ecològics. Les begudes amb certificació orgànica guanyen popularitat cada dia que passa.

Es tracta de productes sotmesos a estrictes controls exhaustius en les diferents fases d'elaboració. El que permet als productors poder obtenir el distintiu BIO / ECO / ORGÀNIC.

 

CULTIUS

Les matèries primeres com els botànics, fruites, espècies i herbes aromàtiques, provenen de cultius sostenibles que respecten la biodiversitat local, a l'estar lliures de pesticides i fertilitzants artificials. 

PROCESSOS

Els organismes reguladors oficials examinen tot el procés de fabricació i realitzen controls de qualitat i d'impacte ambiental entre d'altres.

Aquestes regulacions han fet que els mètodes de fabricació hagin tornat als seus orígens, que aporten el valor de l'artesanal, la qualitat i el respecte pel producte final. 

RESULTAT

La conseqüència de tots els factors esmentats anteriorment resulten en begudes de gran puresa i qualitat palpables en el producte final.

GARANTIA

Com a consumidors valorem enormement el fet de saber d'on procedeixen i de quina manera són elaborats els productes que consumim. Per això confiem en tots aquells que tenen la certificació orgànica oficial, pel seu compromís amb el medi ambient i per la seva qualitat.

 

LET'S DRINK ORGANIC!